Vesti:

Dana 20.05.2026. postavljen je novi Radista Forum. Svi Vaši nalozi, forumi i teme su zadržani. Molim Vas nastavite da koristite naš forum.

CB Radio

prethodna tema - sledeća tema

Dushan

Pozdrav svima na CB talasima,ajmo ljudi malo Zivlje pa ne dajte da sve ovo zamre!!!! Ima nas jos,upalite uredjaje!!!! :D :D :D :D :D :D Kanali  5 AM, 9 AM, 30 FM(kolege u kabinama) Pozdrav Dule sc!!!!

YT1PRM

POozzZ !!! od 45et123 Milan sve najlepse u novoj godini svim kolegama pa da se cujemo 27.555 ili 27,535
73! 55
! :D :D :D
73! to YT1PRM

Dushan

Pozdrav Milane, i tebi takodje sve najlepse u 2010-oj. Cijemo se na 27.555 ili 27 535! 73 ;)

sumaher

Zdravo na site ! Jas sum  Ilce -332 RM 005 od Makedonija. se slusame na 27.535  73 pozzzz :)

Dushan

Pozdrav Ilce . :D Ke se slusame na 27.535!

VHF

zdravo svima koji su na cb ovde novi clan aktiviracu  cb za sedam dana samo da mi stigne antena sto sam narucio

Dushan

Pozdrav VHF ! Pa ko velim da malo ozivim CB koliko mogu. Ne znam gde se nalazis ali drugari i ja u BG-u radimo na 5 AM, ponekad i fm,malo 9 kanal  AM i na 30-om FM se druzimo sa kamiondzijama. Meni je stanica ukljucena 00-24 tako da kad namestis antenu zovi. Ja sam Dule. 73!

YT1PRM

pozdrav  Evo mene opet ovde ko je voljan neka poseti link http://www.mojpirot.net/phpmyboard/?act=viewtopic&c=5&f=4&t=6 sa detaljnim objasnjenjem o FRN clijentu softver preuzmite i instalirajte po upustvu pa da se slusamo i preko racunara i CB stanica sirom sveta  za detalje mozete mi se obratiti na skype yt1prm
73! to YT1PRM

45sd127

pozdrav svima jako lepa tema CB
na tom bandu sam jedno 12 godina
na zalost na AM-u ne radim  to su samo lokalci ajde malo  usavrsite taj CB pa malo da radimo na SSB
puno pozdrava 
73 de 45SD127

Dushan

Pozdrav,vidim da imas pozivni znak pa bih te zamolio ako mozes da mi objasnis malo vise oko toga,kako se dobija i tako to .Hvala ti unapred. ;)

bracam

Pozdrav svima,ima li koga na teritoriji Subotice da jos ima aktivan CB i da je na nekom od FM kanala?

Peca013

Pozdrav svima iz panceva, evo ja sam cesto na 27.065 mhz, 9 kanal!

YU1TTN

Ajde CBaši pomozite Dušanu, lepo je pitao da ga malo uputite oko dobijanja znaka itd..

73,
Filip YU1TTN

Peca013

Zadnji put sam ja bio na druzenju u ''Severac'' tako da je to reseno, koliko ja znam niko od amatera se ne predstavlja sa RA pozivnim znacima, na CB-u mozda i moze tako? Nije mi poznato ni od ranije, mozda je to po novom? Nadimak se cesto cuje!

YU1TTN

Ne bih znao, nisam upućen u CB :) Koliko vidim koriste se neki znaci u formatu NNXXNNN gde je N cifra, a X slovo..
Peco ne razumem ti ovo za druženje u Severcu?

73,
Filip YU1TTN