Vesti:

Dana 20.05.2026. postavljen je novi Radista Forum. Svi Vaši nalozi, forumi i teme su zadržani. Molim Vas nastavite da koristite naš forum.

Bruka

prethodna tema - sledeća tema

4n7rn

Једина реакција је била да си ставио катанац?

Ретко долазим на форум читам и даље огласе без цене,право лихварски. А нисам имао лошу намеру тиме што је скренута пажња ,и дат по који коментар.

Требаш закључати цео форум. Није то ни форум већ брука,ал не форума већ администратора и власника.

Срам да вас буде ,и ви Радиоаматери ???

Admin

Tema - dobri običaji na stranici sa malim oglasima je zaključana jer je sve preraslo u psovanje i vređanje.

Mali oglasi nisu prodavnica gde mora biti istaknuta cena već su "oglasi", tako da ljude ne možemo prisiljavati da obavezno napišu cenu. Kod oglasa između onog ko nešto nudi i potencijalnog kupca postoji dogovaranje, cenjkanje, poklon i dr.

Više puta smo dobili poruke od posetioca sajta da na taj način zainteresovani kupci troše novac na telefonske razgovore, a onda se razočaraju cenom ili samim nastupom oglašavača. Taj problem postoji kod svakih oglasa a ne samo na Radista - Oglasima. Zaista ne vidimo rešenje za ovaj problem. Predlažemo - nemojte se javljati na oglas gde nema cene i gde sumnjate u iskrenost oglašavača.

Takođe smo svesni da neki oglašavači traže bezobrazno veliki novac za neku npr. radio-stanici. Ignorišite ih.

Na kraju pročitali ste verovatno na dnu strane sa oglasima: "Sajt Radista.info nije odgovoran za sadržaj, tačnost i učinjenu uslugu koja je data putem oglasa." Zaista mi nemamo načina da prekontrolišemo svaki oglas.

I još jednom molimo da na ovu temu nema vređanja psovanja i samoreklamiranja.
Glavni Administrator Foruma

4n7rn

Хвала на  одговору ! Макар смо се издиванили ,и разменули мишљења.

У осталом све се може санкционисати.А безобразлук бановати.

Никола :)

RoRa

Žao mi je zbog zaključavanja teme koju sam svojevremeno pokrenuo. Moram naglasiti sledeće:
- za sve što sam napisao posedujem sačuvane e-mail poruke razmenjene sa prodavcem
Ponovo, po ko zna koji put, pokazuje se da sve ono što je dobro za ostatak civilizovanog sveta nije dobro za našu Srbiju.

BOKA

Najlakse je javno nekoga okriviti. U tome smo nenadmasni. Kada su vam rucne stanice prodavali po 1500 nemackih maraka sve je bilo u redu, sada zbog promene kursa nesto poskupi za 5-10eur i problem. Da li je neko na bilo kom forumu napisao nesto kako ga je zakinuo majstor,limar,farbar...nigde. Svi pricaju samo o svom postenju. Zahvalite radisti sto postoji jer za vas ne bi ni culi,nisam primetio da im se bas preterano zahvaljujete. Pozdrav svima BOKA B.

RoRa

Ostavljam po strani nepotrebne uvrede, ostaje jedna povelika nejasnoća: ako su cene na sajtu Radista već izražene u evrima o kakvim kursnim razlikama vi govorite. Možda mislite na pomeranje cene evra na velikim novčanim berzama u Evropi ili diljem celoga sveta?