Napredna pretraga  

Vesti:

Autor Tema: Nova tema - POČETNICI PITAJU ili tako nešto...  (Pročitano 21596 puta)

BOKA

• Gost
Odg: Nova tema - POČETNICI PITAJU ili tako nešto...
« Odgovor #15 poslato: 09.06.2012. 14:24 »

Pozdrav Filipu i Jovanu. Radioamateri bi trebali da pomognu pocetnicima,jer je njima ovo skroz nepoznata materija,nije stvar samo prodati uredjaj i ok. Filipe nije moguce na bilo kojem forumu nekome objasniti istine i zablude,svaka prepiska se zapocinje prepirkom i na kraju zakljucavanjem teme. Nema kvalitetnog foruma bio sam na nekoliko njih i nema sanse da te bilo ko razume. Pratis forume znas i sam.
« Poslednja izmena: 18.06.2012. 05:21 od strane Admin »
Sačuvana

BOKA

• Gost
« Odgovor #16 poslato: 09.06.2012. 14:30 »

Nesa prodaje original yaesu uredjaje, Milan iz Pirota kineze, Filip motorolu i mogu reci da za ovo vreme imaju dobru ponudu. 
Sačuvana

galaksi

• Gost
« Odgovor #17 poslato: 10.06.2012. 17:20 »

MA nije bitno ko sta prodaje nego da barem daje tacne informacije ili odgovore na necije pitanje ,nismo svi da sve znamo nego svako nesto a ja skoro nista hai salim se naravno mada je skoto i tacno da skoro nista neznam oko ovih stvari pa zato volim da pitam kojesta i mozda budem nekada dosadan .Mada se trudim da ne budem puno pozdrav za sve drugare od YU2JRB iBaca i ako neko ide na ovu stranu neka naidje  svima su vrata sirom otvorena pozdrav 73 . ;)
Sačuvana

galaksi

• Gost
« Odgovor #18 poslato: 16.06.2012. 21:14 »

Pozdrav Filipu i Jovanu. Radioamateri bi trebali da pomognu pocetnicima,jer je njima ovo skroz nepoznata materija,nije stvar samo prodati uredjaj i ok. Filipe nije moguce na bilo kojem forumu nekome objasniti istine i zablude,svaka prepiska se zapocinje prepirkom i na kraju zakljucavanjem teme. Nema kvalitetnog foruma bio sam na nekoliko njih i nema sanse da te bilo ko razume. Pratis forume znas i sam.
Ma bas tako ali sta da radimo kad smo takvi ljudi ,nije nam stalo ni do koga mada jedni bez drugarstva nema nista .
 Niko nezna sve ,i mmora da pita onoga ko zna ali slabo ko oce da pommogne oko tih stvari barem meni je milos mutavdzic puno pomogao oko svega cak mije i slao seme za neke antene i ja sam ih radio i napravio vec 5 komada cak i poklanjao drugarima a nikada ih nisam video jos ali dace bog .
Pozdrav od Jovana iz Baca a pozivni mije YU2JRB pozdrav za sve i na sve strane od mene 73 . ;)
« Poslednja izmena: 18.06.2012. 05:30 od strane Admin »
Sačuvana

BOKA

• Gost
« Odgovor #19 poslato: 21.06.2012. 18:41 »

Vidite bitno je da u ovo vreme i prodavci koji su sigurno i strucni da pruze nepristrasne i prave informacije o modelima koje prodaju. Ja trenutno testiram par modela i svoje misljenje cu objaviti. Da nebude zamene teza kod jeza nisam nasao mana,osim sto su cene dosta vise od kineskih uredjaja ali i traju jako dugo a i podrska je na duze staze
Sačuvana

galaksi

• Gost
« Odgovor #20 poslato: 22.06.2012. 21:39 »

I ja se nisam ha pa i jos neznam nista o uredjaima imam yeasu 52oo duo bander i imam jos i ft60r isto duo bander ,i mogu reci da nisu lose a druge nisam ni imao i neznam kako  one radde voleo bi neki kt da nabavim jer sam polozio za 1 klasu ali s nema para za to jos .Ma da vas ne davim  pozdrav od Jovana iz Baca YU2JRB  :(
Sačuvana

YU1TTN

• Gost
« Odgovor #21 poslato: 23.06.2012. 23:20 »

Citat
Filipe nije moguce na bilo kojem forumu nekome objasniti istine i zablude,svaka prepiska se zapocinje prepirkom i na kraju zakljucavanjem teme. Nema kvalitetnog foruma bio sam na nekoliko njih i nema sanse da te bilo ko razume. Pratis forume znas i sam.
Naravno da je moguće, samo ako postoji razumevanje i strpljenje na obe strane.

Citat
Nesa prodaje original yaesu uredjaje, Milan iz Pirota kineze, Filip motorolu i mogu reci da za ovo vreme imaju dobru ponudu. 
Da ne mešamo oglase u ovaj topic.

Citat
Vidite bitno je da u ovo vreme i prodavci koji su sigurno i strucni da pruze nepristrasne i prave informacije o modelima koje prodaju.
Slažem se, no informacije uvek treba proveriti na više mesta. Niko nije nepogrešiv.

Citat
Da nebude zamene teza kod jeza nisam nasao mana,osim sto su cene dosta vise od kineskih uredjaja ali i traju jako dugo a i podrska je na duze staze
Itekako imaju mane.

73,
Filip YU1TTN
Sačuvana