Е то је можда било за време ЈНА,међутим како је то време прошло прошло је и све што је носило са собом!Некима је донело добро некима лоше,као што се кроз историју и раније дешавало,но,опет се некад све врати на оно што треба,јер се за вазда знало (што рече умни Владика) "...ко је вјера а ко је невјера..."...Има сајтова на којима сам рецимо ја банован трајно због географске локације и то тако и пише,има сајтова чије језике не разумем па на њих и не идем кад то изричито траже,свега има...Тако да поред свега,МОЛИМ,ко се мени обраћа,и/или коментарише било шта што сам на овом Форуму написоа-нека то уради на начин да га недвосмислено разумем,у противном ћу убудуће тражити заштиту од Администратора.Ово с тога што сматрам да Форум основан у земљи чији сам лојалан грађанин,мени као таквом по дефиницији треба да буде разумљив!Уколико то није,онда молим да ми се то каже и мене на њему неће бити.У Еуропском духу прихватам писање на неком од светских језика јер је то један од ретких обичаја који се поштује од стране ових свевидећих да не кажем транспарентних,а,уколико ми се и поред тога,неко обраћа тако да га не могу разумети,онда с правом сматрам да ме за*ебава,јер,да ме није разумео не би ми ни одговарао,те дакле не можемо говорити о случају него о намери!У том случају задржавам право да одговорим на начин,тоном и у мери у којој проценим да треба.
Ја тебе добро разумем и ту је све у реду.
А пропо градње,тешко је поверовати да ће неко коме је да учења лемљења дати за модул више него за готов уређај,па мислим да максима са учењем не пије воду ипак...Дакако,могу се правити и са пар транзистора и баш лепо научити лемљење и то на једноставним компонентама,није за тоталног почетника да почне да леми на нивоу SMD и са линијама ужих од милиметра...Свакако,ово је само моје мишљење које било ко може али и нема обавезу да уважи...