Некако не волилм Едисона јер је био лош човек као и Њутн...Лиза Мајтнер...то је званично објашњење,али,има белешки које кажу да није хтела да помогне стварању нове сила која ће злоупотребити науку да би владала светом.Не заборавимо да је Черчрил дао колоније за Рузвелтову помоћ па су британци као сила испали из игре за будућност.Ја лично не верујем у Теслину идеју о бежичном преносу.Пре свега зато што би се до сада то постигло да је могуће,и Теслин трансформатор није техничко чудо данашњим очима гледано,превише то пршти и зрачи да би било корисно.Не знам да ли знаш,једну танку жицу за пренос струје користе одувек Руси за Сибирска пространства,преноси се једносмерна стрја огромног напона па се тиратронима поново враћа у наизменичну,добор је,лампа неће да "умре"...не постоји еквивалент тиратрону кад су високи напони у питању.Нано цеви доказују да ни фетови нису добри због улазног капацитета и Миллеровог ефекта па се опет свет окреће у принципу класичној електронској цеви,оно не баш класичној,катода је хладна,али,пред крај ере цеви, направљене су цеви са хладном катодом,то није ништа ново као принцип.И Ајнштајн је почео да ради на теорији свега,али...умро је а није ништа урадио,тако мислим да је и Тесла негде погрешио са тим бешичним преносом.Додуше,како је недавно скинута законска заштита са његових патената видим да има пројеката да се дође до енергије скоро на "муфте",само замршене неке конструкцеје па се не бих прихватао мада гледам на то као на он о "срећа те гледа ђаво ти не да "...На ту тему охрабрује рад Др.Кеше-а,погледај
http://www.keshefoundation.org/....невероватне ствари,познејме једног доктора из Бугарске који ми је причао да је видео Кеше генератор и да ради,има тамо и планова,и безброј филмова,много много материјала,није материја која се савлада за месец дана,мада,(није место да ово кажем овде),али,причао сам са озбиљним званичницима који су ми рекли да Иран никад неће бити бомбардован због рада Др.Кеше...то је кажу Пандорина кутија која ако би се отворила земље које живе од енергената би могле да затворе редњу и изгубе полуге владања светом.И бивша Југа је цветала на јефтином Руском гасу па кад га је нестало беда је закуцала на врата.На овом сајту др.Кеше-а видећеш и како се осигурао га не убију...није тема за овај сајт,извињење модератору...ово је прича за ПП...