Niko nije pomenuo nesto sto bi trebalo da se podrazumeva a svakako spada u dobre manire prilikom trgovine,a to je postovanje rokova i datih obecanja.Povod da ovo napisem dao mi je Milan YT1PRM ako ne gresim!Naime,obecana roba nije stigla na vreme,bez obzira na cvrsta uveravanja.Izgleda da nasi trgovci trguju robom koja je jos u fabrici,ili ko zna vec gde,a posle...znate onaj vic:Sastanak je sest,cekaj me do sedam, a ako me osam nema u devet idi kuci!
Imao sam ugovoreno nesto da uradim,ljudi me cekali,oslonio sa na "dobre obicaje prilikom trgovine" i ...izvisio i ja moj klijent sto je gore,jer nece mozda ni sutra doci!A zbog zurbe sam pristao da robu platim i skuplje nego sto inace mogu da je nabavim!
Mislim da u DOBRE OBICAJE svakako spada da se nudi roba koja se i poseduje,a ne fiktivna roba,jer blizu pameti je da ako je kupac pristao da je plati po trazenoj ceni,onda robu treba i da dobije u roku,jer i on ima neke svoje rokove i obaveze koje treba da ispostuje,pa je dovodjenje kupca u zabludu ovakve vrste najblaze receno nepristojno,a od poslovnosti tu nema ni P!