Radista Forum

Radio-amaterski forum => Radio-amateri i radio-amaterska udruženja => Temu započeo: yt9tp 05.06.2018. 00:48

Naslov: Bilten Saveza radio-amatera Srbije
Poruka od: yt9tp 05.06.2018. 00:48
Bilten Saveza radio-amatera Srbije je glasilo kojim se radio-amateri obaveštavaju o aktivnostima Saveza, radio-klubova i radio-amatera kao i o drugim dešavanjima kod nas i u svetu, zanimljivim za radio-amatere.

Emituje se kao Radio-bilten svakog poslednjeg četvrtka u mesecu, u 20 časova po lokalnom vremenu u Srbiji. Emisija je na frekvenciji 3725 kHz, a reemituje se i na repetitorskoj mreži u Srbiji.

Pored radio-emitovanja, Bilten se objavljuje i u elektronskom (PDF) formatu na sajtu Saveza radio-amatera Srbije, na adresi http://yu1srs.org.rs/bilten, kao i u obliku audio zapisa, na zvaničnom YouTube kanalu Saveza (https://www.youtube.com/channel/UCXBzuhoiXSsmITUWRYVXl8A) u plejlisti Radio-biltena (https://www.youtube.com/playlist?list=PL0IQaKYbjUYj8LDCc3NdnUrAFS7hbHfdr), nakon radio-emisije. Značajna obaveštenja će biti objavljivana i na sajtu Saveza radio-amatera Srbije (http://www.yu1srs.org.rs), kao i na zvaničnoj Facebook stranici Saveza radio-amatera Srbije (https://www.facebook.com/YU1SRS/).

Na sajtu se nalazi i arhiva ranijih izdanja Biltena.

http://www.yu1srs.org.rs/bilten